Η παραγωγή του GNTM 3 με το... καλημέρα σας, έριξε στα βαθιά τα νεαρά μοντέλα. Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας, το χθεσινό concept της φωτογράφησης απαιτούσε... γερό στομάχι, καθώς οι 20 διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μόδας έπρεπε σταθούν μπροστά στο φωτογραφικό φακό ολόγυμνοι.

Για ορισμένους ήταν εύκολο, ενώ κάποιοι άλλοι αγχώθηκαν, «μπλόκαραν» και ξέσπασαν σε κλάματα. Όπως η Χρύσα Καβράκη, που την κυρίευεσε το άγχος και η αμηχανία με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει σε αυτή την -ομολογουμένως- δύσκολη δοκιμασία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η νεαρή κοπέλα θα είναι αυτή που θα δει πρώτη την πόρτα της εξόδου στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χθεσινή γυμνή φωτογράφιση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media. Μια από αυτές ήταν και του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου ο οποίος κατέκρινε τη δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες χαρακτηρίζοντάς την ανήθικη.

Ο φωτογράφος έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook: «Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης».