Καλεσμένη στο The2Night Show, η Χριστίνα Σάλτη μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία, της οποίας υπήρξε μάρτυρας, καθώς ο πατέρας ξεσπούσε στη μητέρα της λόγω προβλημάτων αλκοολισμού.

«Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, το έβλεπα.», ανέφερε η δημοφιλής τραγουδιστρία. «Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει».

«Καταρχάς μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους.»

«Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.» 

«Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Θέλω να μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει. Έχει «φύγει» τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει.», δήλωσε, μεταξύ άλλων, συγκινημένη.