Μάταια περίμεναν τελικά χθες οι τηλεθεατές να δουν την εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ που είχε θέμα «κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας» και καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό/τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο/λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.

Ο Alpha έκοψε την εκπομπή τελευταία στιγμή και στη θέση του προβλήθηκε η ξένη ταινία «Ένοχο μυστικό». Να σημειώσουμε ότι το τρέιλερ της εκπομπής έπαιζε έως την τελευταία στιγμή ακόμα και στα social media του Αντώνη Σρόιτερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Το Πρωινό, η εκπομπή κόπηκε καθώς είναι «μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία», με «μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού» και αναμονή νέων μέτρων: «Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αρκετή καθυστέρηση. Θεωρούν στον σταθμό ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί».


Η αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου στο κόψιμο της εκπομπής ήταν άμεση σχολιάζοντας στο Facebook: «Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε. Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».

  Θυμίζουμε ότι ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο Γρηγόρης Πετράκος ανήρτησε στο Facebook ένα 25άλεπτο βίντεο εξηγώντας την άποψή του για τον κορονοϊό, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

Έτσι, πριν από μερικά λεπτά με νέο ποστ στο λογαριασμό του στο Facebook δηλώνει ότι «Οι δημοσιεύσεις του για το θέμα σταματάνε εδώ».