Καζάνι που βράζει είναι τις τελευταίες ημέρες το σπίτι του Big Brother. Ήδη στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Ραμόνα, όπως και ότι όλο το σπίτι έχει στραφεί εναντίον της ξανθιάς δικηγόρου. Ωστόσο ο καβγάς που άναψε τα αίματα ήταν εκείνος της Σοφίας με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Ο Δημήτρης μάλιστα εμφανώς φορτισμένος, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ενώ παραγωγή φοβάται ότι θα φύγει την Παρασκευή.


Μέσα σε όλα αυτά, οι συγκάτοικοι είχαν να επιλέξουν και τους παίκτες που θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα spoiler μάλιστα λένε ότι ο Δημήτρης Κεχαγιάς έλαβε κανονικά μέρος στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε πάντως τους παίκτες που βγαίνουν στον τάκο αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Άννα Μαρία, Ραμόνα και Χρήστος Βαρουξής.

Επίσης το βέτο που ενδέχεται να σώσει κάποιον από τους τρεις και να φέρει ανατροπές, είναι πιθανό να δοθεί μετά από 2 δοκιμασίες.