Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», η Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει ότι δεν της έχουν καταβληθεί τα χρήματα που αναγράφονταν στη σύμβασή της για τη συμμετοχή της στο «J2US», ενώ ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί προτού κατατεθεί το εξώδικο

«Η Ραχήλ Μακρή ζητά τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Η σύμβασή της λύθηκε στις 23/11 μετά από απαίτηση της παραγωγής. Ζητάει τα χρήματα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και τη λήξη της σύμβασης. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη, για λόγους προγραμματισμού, η σύμβαση μπορεί να λυθεί ανά πάσα στιγμή. Όπως και έγινε μετά το ατύχημα που είχε η πρώην βουλευτής.Ο Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί προτού καν γίνει το εξώδικο. Έχουν καταβληθεί χρήματα όχι για το ένα επεισόδιο, αλλά και για τα πέντε», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, η Ραχήλ Μακρή θεωρεί ότι υπήρξε ενορχηστρωμένη προσπάθεια από την παραγωγή να την ωθήσουν εκτός παιχνιδιού μετά τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν η πρώην βουλευτής κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη και τα οποία θυμήθηκαν άπαντες με αφορμή τη συμμετοχή της στο σόου του Open.