Στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά», αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Μανώλη Αγγελόπουλο, εμφανίστηκε ο άλλοτε υφυπουργός Αθλητισμού και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης. 

Ο Γιώργος Λιάνης ζήτησε «συγγνώμη» από την οικογένειά του Μανώλη Αγγελόπουλου για ένα κείμενό του στα «Νέα» πριν από 40 χρόνια. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος είχε δεχτεί αρκετά προσβλητικά σχόλια για μια συναυλία στο Λυκαβηττό το 1983. Η κρατική τηλεόραση είχε «τολμήσει» να μεταδώσει την συναυλία και μερίδα αρθρογράφων είχε επιτεθεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την καταγωγή του Αγγελόπουλου. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος περιγράφει εκείνη την εποχή και ζητά συγγνώμη για το ολοσέλιδο άρθρο που είχε υπογράψει, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

«Απεκάλεσα γύφτο τον Μανώλη Αγγελόπουλο. Είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Είναι κάτι για το οποίο έχω ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές μόνος μου πολύ πριν μου ζητηθεί συνέντευξη. Μόνο γύφτος με την έννοια που νομίζει ο κόσμος δεν ήταν ο Μανώλης Αγγελόπουλος. 

Σε μένα είχε δημιουργηθεί εκείνα τα χρόνια το λεγόμενο δημοσιογραφικό υπερεγώ, ένα είδος αλαζονείας, ένα είδος έπαρσης. Ότι ο Τσιτσάνης, ο μέγας Τσιτσάνης τον εμπιστεύτηκε να του δώσει τραγούδια δείχνει το μέγεθος του».

Η εκπομπή «Προσωπικά» για τον Μανώλη Αγγελόπουλο προβάλλεται στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής στην ΕΡΤ1.