Όλα ξεκίνησαν από το Survivor και την επαγγελματική ιδιότητα της Μαριπόσα. Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Περρής ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι η παίκτρια του Survivor χαρακτηρίζεται ως Instagrammer, κάτι που, ωστόσο, όπως προσπάθησαν να του εξηγήσουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά, η ίδια έχει επιλέξει να προβάλλει για τον εαυτό της. 

Ο Βαγγέλης Περρής επέμενε ότι το Instagram είναι το εργαλείο της δουλειάς της και όχι η επαγγελματική της ιδιότητα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επικαλέστηκε ένα απόσπασμα από το Survivor στο οποίο ο Τριαντάφυλλος είχε μιλήσει στη Μαριπόσα για το επάγγελμά της ως Instagrammer και η ίδια δεν είχε ενοχληθεί. Ο Βαγγέλης Περρής επέμενε να τονίζει «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Αυτό που ειπώθηκε δεν έχει σχέση με αυτό που λες. Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της. Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!».

«Μόνο εσύ παρακολουθείς Βαγγέλη μου, εμείς βλέπουμε άλλο Survivor! Μας λες ότι είδαμε άλλα από αυτά που είδαμε» απάντησε ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκρατος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον» είπε ο Βαγγέλης Περρής βάζοντας στη συζήτηση και την  Άννα Μαρία Βελλή, για την οποία υποστήριξε ότι «δεν είναι ανεπάγγελτη αλλά επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός».

Αυτό προκάλεσε το... μειδίαμα του Δημήτρη Ουγγαρέζος, με τον Βαγγέλη Περρή να «του ζητάει τα ρέστα». «Βαγγέλη δεν θα ήθελα να σου απαντήσω, μπορείς να συνεχίσεις. Εγώ είμαι λαϊκιστής και θα μαλώσουμε. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, ολοκλήρωσε γιατί εμείς που λαϊκίζουμε σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό. Αυτός που δηλώνει ότι κάνει το ένα και το άλλο, ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμα

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα νέα επαγγελματικά βήματα μετά το Survivor και ο ρόλος του Ατζούν Ιλίτζαλι

Η επική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την μητέρα των ανήλικων νταήδων και τις δικαιολογίες για proficiency