Λίγο πριν το αγώνισμα και κατά την διάρκεια που οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν στην παραλία, ξέσπασε ένας έντονος καυγάς μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Τριαντάφυλλου.

Αιτία του άγριου καυγά ήταν τα γεύματα και ο τρόπος που μοιράζεται το φαγητό, με τον Περικλή να σχολιάζει τα παράπονα του συμπαίκτη του, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή του.

«Δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου. Ρε ακούς τι σου λέω; Άκουσες τι σου είπα; Άντε χαλάρωσε τώρα. Καραγκιοζάκο» είπε ο Τριαντάφυλλος στον Περικλή που του απάντησε: «Μην με απειλείς». 

«Την ώρα του φαγητού, καθώς πλησίαζε το βράδυ, είχα μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη στη νέα μου ομάδα με τον Τριαντάφυλλο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντοτε πήγαινε από πάνω όταν μοιράζαμε το φαγητό και έλεγε τι θέλει να φάει ποιο κομμάτι θέλει να φάει, τι ποσότητα θέλει να φάει και όταν δεν του άρεσε κάτι το άφηνε στον επόμενο. Μου επιτέθηκε με έναν τρόπο πρωτάκουστο που δεν το έχω ξανά ζήσει αυτό. Άρχισε να με απειλεί. Εγώ έκανα πίσω και προσπάθησα να ρίξω τους τόνους» είπε ο Περικλής. 

Διαβάστε Ακόμα 

Survivor: Βαλέρια Χοψονίδου και Μαριάνθη Κάσδαγλη μπήκαν στο ριάλιτι

Καίτη Φίνου: Είπα στη μητέρα μου πως βιάστηκα και δεν με πίστεψε