Δεν σταματούν οι αψιμαχίες στο Survivor, αφού ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε έξαλλος για ακόμα μία φορά με τον ηθοποιό, Γιώργο Κοψιδά, με αφορμή την ψηφοφορία που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Η ψηφοφορία φαίνεται και ο τρόπος που λειτούργησε ο Γιώργος Κοψιδάς, φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Περικλή Κονδύλατο, ο οποίος «στόλισε» για ακόμα μία φορά τον ηθοποιό χαρακτηρίζοντας τον «βλάκα» και «αχώνευτο».

«Στο χθεσινό συμβούλιο παρακολουθήσαμε μια παρωδία και όχι κάτι το οποίο μπορεί κανείς να το λάβει στα σοβαρά. Εφόσον οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή μέσω της ψηφοφορίας την οποία θα είχε οργανώσει από πριν και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες. Δηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του. Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και διέξοδος για αυτόν, αλλά έλεγα πως θα το θέσει τώρα. Ότι έχω κάνει τι; Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου»,  πρόσθεσε.

«Με εξέπληξε γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ότι φαίνεται είναι πολύ βλάκας! Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του. Αν έλεγε κάτι πιο έξυπνο να μου ήταν πιο ευκολοχώνευτο. Ο ίδιος πάντως είναι αχώνευτος πάντα», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον Γιώργο Κοψιδά.

Διαβάστε Ακόμα:

Survivor: Πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο γιος γνωστού μπασκετμπολίστα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor θυμάται όσα συνέβησαν το 2003