Οι δηλώσεις της ηθοποιού και παρουσιάστριας της εκπομπής «φλΕΡΤ», Νάντιας Κοντογεώργη, προβλήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με αιχμηρή κριτική.

Η Νάντια Κοντογεώργη στην συνέχεια της δήλωσης της ανέφερε: «Εγώ αποφασίζω πάντα με το πώς βιώνω τις συνθήκες εκείνη τη στιγμή. Να συζητήσω τώρα για του χρόνου, δεν ξέρω».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Ειλικρινά, αυτή την αγωνία μέχρι τον Σεπτέμβρη αν θα ξαναδώ αυτή την εκπομπή... δεν θα κάνω καλοκαίρι, καταλαβαίνεις!  Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα; Επειδή δεν μπορεί να μάθει πώς βλέπουμε τα νούμερα, σου λένε κάτσε να της δώσουμε άλλους 2-3 μήνες να μάθει η κοπέλα. Βλέπω κάθε μέρα τα νούμερα και λέω ας πούμε. μόνο σε εμάς βλέπουν τα νούμερα και ενδιαφέρονται;»

«Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που βγαίνει δημόσια και δηλώνει “δεν ξέρω τα νούμερα, σιγά σιγά θα μάθω, δεν ξέρω αν του χρόνου θέλω”, αυτό εμένα μου λέει ότι υπάρχουν άλλα παιδιά τα οποία έχουν όνειρο να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα έπρεπε να τους δοθεί η ευκαιρία».

 

Διαβάστε ακόμα 

Κάτια Ταραμπάνκο: Μετά την συμμετοχή της στο Survivor θα παρουσιάσει το My Style Rocks; 

Survivor: Επικό story από τον Κοκκινάκη – Ο Σπαλιάρας, οι πρώην και... το παιχνίδι που δεν θα τελείωνε ποτέ