Ένας μήνας έμεινε, περίπου, για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν με τους ιθύνοντες των καναλιών και τους παρουσιαστές να έχουν δώσει τα χέρια για τα πρότζεκτ που θα αναλάβουν. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, γιατί μέχρι σήμερα, υπάρχουν κι αυτοί οι τηλεαστέρες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει η νέα χρονιά. 

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, καθώς ο παρουσιαστής -όπως όλα δείχνουν- δεν θα αξιοποιηθεί σε κάποια εκπομπή, στον Ant1, το πρώτο μισό της σεζόν. Όπως άλλωστε είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους, «αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάτι για τον Γιώργο Λιάγκα». Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ισχύουν, καθώς σκέψη των στελεχών είναι να βρεθεί στο τιμόνι κάποιου late night show και πάλι. 

Στην περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Ο παρουσιαστής συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Ant1, καθώς οι ιθύνοντες τον θεωρούν – και δικαίως- ένα πολύ δυνατό χαρτί, όμως δεν έχουν αποφασίσει το τι ακριβώς θα κάνει. Ο ίδιος επιθυμεί να «ξαναχτυπήσει» με μία ταξιδιωτική εκπομπή που θα έρχεται σε επαφή με τον κόσμο, ενώ οι αντενικοί πιστεύουν ότι η θέση του είναι στην prime time και late night ζώνη. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι σύντομα θα έχουμε τηλεοπτικά νέα για τον ταλαντούχο Αρναούτογλου!  

Μένοντας στα γραφεία του Αμαρουσίου, άγνωστο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας Νομικού. Η γλυκιά παρουσιάστρια, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, βάζει ως προτεραιότητα το γιο της κι αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει είναι περιορισμένος. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις ανάγκες του σταθμού, η Δούκισσα της μικρής οθόνης φαίνεται ότι δεν θα βρεθεί κάπου το πρώτο μισό, τουλάχιστον, της σεζόν. 

Μελετά τις προτάσεις που έχει δεχτεί, σκέφτεται τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, αλλά μέχρι στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται εκτός Σκάι και συζητά με άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Η παρουσιάστρια και το κανάλι του Φαλήρου διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ «ακέφαλο» που θα μπορούσε να αναλάβει.