Την πόρτα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πέρασε, σήμερα το μεσημέρι, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας Alter Ego συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να καταθέσει αίτηση για άδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ροδόλφος Μορώνης επιβεβαίωσε την είδηση στο Reader.gr, ενώ ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα ανεξάρτητο από το Mega. 

Η αίτηση κατατέθηκε από την «Alter Ego ΑΕ» μαζί με την εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, με το ΕΣΡ να συνεδριάζει αύριο προκειμένου να κρίνει την αξιοπιστία της πρότασης και στη συνέχεια να προκηρύξει την άδεια.

 Η όλη διαδικασία αναμένεται να πάρει αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που θα αφορά στις δύο άδειες που ακόμη δεν έχουν δοθεί. Όπως άλλωστε ανέφεραν πηγές του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, όλο αυτό είναι καθαρά θέμα του ΕΣΡ το οποίο με την εμφάνιση υποψηφίου (στην συγκεκριμένη περίπτωση Βαγγέλη Μαρινάκη) θα κινήσει διαδικασία πλειστηριασμού των 2 αδειών που δεν έχουν διατεθεί.