Οι οντισιόν του «MasterChef 3» ολοκληρώθηκαν και, από χθες, ξεκίνησαν να προβάλλονται τα επεισόδια των bootcamps. Οι διαγωνιζόμενοι ρίχθηκαν στη μάχη προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στους 21 καλύτερους σεφ που θα μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής, ενώ οι τρεις κριτές επιφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη. 

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα φτιάξουν τρεις διαφορετικές ομάδες, η καθεμία από τις οποίες θα αποτελείται από επτά παίκτες. Έτσι το προσωπικό τους στοίχημα είναι να έχουν στην ομάδα τους τον επόμενο Έλληνα MasterChef. 

«Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μέντορες σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου», ανέφεραν οι κριτές.