Κάποιοι από τους ανθρώπους του Mega φαίνεται ότι δεν τα παρατούν ακόμη και σήμερα, τέσσερις μέρες μετά το οριστικό κλείσιμο του σταθμού έπειτα από την απόφαση του ΕΣΡ. 

Το Mega συνεχίζει να εκπέμπει όχι μόνο από τις ψηφιακές πλατφόρμες NΟVΑ και  Cosmote TV, αλλά από σήμερα ξεκίνησε και η μετάδοση του προγράμματος στο www.megatv.com, μέσω live streaming.

Με αυτό τον τρόπο, το φανατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις αγαπημένες του σειρές, που χάρισαν ανάσες ζωής στο κανάλι και ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Όλα αυτά, φυσικά, μέχρι η ταινιοθήκη να βγει σε πλειστηριασμό μέσω της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα δικαιώματα για τα σίριαλ θα ανήκουν στον καναλάρχη που θα έχει δώσει την καλύτερη προσφορά. Ιβάν Σαββίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Θοδωρής Κυριακού είναι γνωστό ότι σκοπεύουν να «χτυπήσουν» με μεγάλα ποσά την ταινιοθήκη, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σαββίδης και Μαρινάκης έχουν αποδείξει, άλλωστε, ότι πάντα αποκτούν αυτό που επιθυμούν, διαθέτοντας τα κατάλληλα μέσα. Είναι λογικό για τους δύο τελευταίους άνδρες, νέους παίκτες στο χώρο, οι σειρές του Mega να έχουν μεγαλύτερη αξία, καθώς τόσο το Open όσο και το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη που θα διαμορφωθεί δεν έχουν παλαιότερο και αξιοποιήσιμο υλικό.