Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η ιστορική εφημερίδα «Μακεδονία» θα βρίσκεται ξανά στα περίπτερα και στα χέρια του αναγνωστικού κοινού, ενώ πίσω από αυτό το εγχείρημα κρύβονται 20 επιχειρηματίες της συμπρωτεύουσας. 

Ένα χρόνο, σχεδόν, μετά από τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτής, επιστρέφει με μια μεγάλη έκδοση, γύρω στις 70 σελίδες. Όπως είχε αναφερθεί στο Reader.gr, στις αρχές καλοκαιριού, στόχος ήταν να επανακυκλοφορήσει πριν την επίσημη έναρξη της 83ης ΔΕΘ. 

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μάλιστα, ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης, που εμφανίζεται ως εκδότης και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας στο 11μελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στον αέρα και το portal της εφημερίδας. «Tο portal της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξεκίνησε την νέα περίοδο της διαδρομής του. Είμαι συγκινημένος που ύστερα απο πολύμηνες προσπάθειες έγινε σήμερα το πρώτο βήμα. Δείτε μας, κρίνετε μας με κατανόηση καθότι νιώθουμε πρωτάρηδες, στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας», έγραψε μεταξύ άλλων.