Η λήξη της συνεργασίας του με τον Ant1 απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα και έδωσε τη σκυτάλη στη φημολογία που θέλουν τον παρουσιαστή να μετακομίζει σε νέο κανάλι. Ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται ότι έχει δεχτεί ήδη πρόταση από Alpha και Open, με τον ίδιο να τηρεί σιγήν ιχθύος για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Το ίδιο, όμως, δεν κάνουν οι συνεργάτες του, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να δηλώνει σε πρόσφατη έξοδό του: «Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου». 

Την εν λόγω δήλωση σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», αναφέροντας: «Το Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει. Από εκεί που είχε ο Αντώνης Κανάκης δύο προτάσεις και συζητούσε, τώρα πλέον έμεινε η μία πρόταση, η οποία είναι κοντοχωριανός… Δεν θα χρειάζεται ο άνθρωπος να φτιάχνει το υλικό, να το στέλνει στην Αθήνα με έγκριση, θα το δίνει στη Θεσσαλονίκη, homevideo προχωράμε. Επιστρέφει το αργότερο τον Φεβρουάριο του 2019». 

Τα λόγια του δημοσιογράφου φωτογράφισαν τη νέα συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον Ιβάν Σαββίδη και το Open και το μόνο που απομένει είναι το κοινό να δει το come back του Θεσσαλονικιού οικοδεσπότη.