Την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα – και μαζί την επιστροφή της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά» - σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας προαναγγέλλει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Με νέο μήνυμά του, στη σελίδα του στο Facebook, ο Μένιος Φουρθιώτης, επανέρχεται με νέες «αιχμές» για τη διακοπή της τηλεοπτικής του εκπομπής και συστήνει… «λίγη υπομονή» μέχρι να γίνουν όλα γνωστά.

Το περιεχόμενο του μηνύματος του Μένιου Φουρθιώτη έχει ως εξής:

Όταν οι «επαγγελματίες» αγνοούν την αγάπη που χαρίζουν οι τηλεθεατές σε εκπομπές που αγαπάνε και εκείνοι πράττουν ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ο κόσμος τους χαρίζει τον ημερήσιο ΜΟ 4%-5% ποσοστό που αποδεικνύει για παράδειγμα ακόμα και 4.500.000€ το μήνα να πληρώνεις δεν κερδίζεις την αγάπη του κοινού καθώς με τα χρήματα δεν εξαγοράζονται όλα! Εξάλλου η ιστορία έδειξε ότι το πρώην #epsilon_tv πριν πουληθεί ο κόσμος το αγάπησε και του χάρισε 8% ημερήσιο ΜΟ χωρίς να σκορπάει εκατομμύρια, διότι οι τηλεθεατές αγάπησαν την οικογένεια αυτή και σήμερα απλά με το νέο όνομα και με τα τόσα χρήματα που πετάει ο επιχειρηματίας (προφανώς δεν γνωρίζει το κόστος και ας με συγχωρέσει για την πικρή αλλά είναι και η μόνη αλήθεια αλλά έχει άγνοια κινδύνου - καθώς διετέλεσα Γενικός δ/ντης και εμπορικός δ/ντης και ο σταθμός πουλήθηκε κερδοφόρος εν αντίθεση 1/5 χρόνο μετά είναι ζημιογόνος) και τελικά το κοινό δεν θέλει να πατήσει το κουμπί OPEN αλλά πατάει CLOSE !!! Και επειδή ρωτάτε η επιστροφή μου που θα είναι, θα είναι σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας .... λίγο υπομονή και θα τα πούμε όλα.