Η είδηση της κυκλοφορίας του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου κάνει το γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα. Ο Ντάνος των τηλεθεατών, ο νικητής του «Survivor 1» που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τα ριάλιτι παιχνίδια, ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Το βιβλίο του θα περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα. Με αφορμή, λοιπόν, την παρουσίαση του βιβλίου, ο Ντάνος έκανε ένα live story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τους followers του να μην σταματούν τις ερωτήσεις.

«Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8».