Η πρεμιέρα του «Revenge Βody» στο Open με την Ιωάννα Λίλη έρχεται το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 20.00. Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους, έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη και θέλουν να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά.

Γι’ αυτό αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι, την εκπομπή που ξεκίνησε στις ΗΠΑ η Κλόε Καρντάσιαν και άλλαξε τον τρόπο ζωής και την εικόνα εκατοντάδων ανθρώπων. Οι συμμετέχοντες στο «Revenge Body» είναι αποφασισμένοι να αναγεννηθούν. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Όμως δέχτηκαν την πρόκληση για να κερδίσουν αυτό που τους αξίζει και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Ομάδες γυμναστών (Μαρίνα Πήχου, Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Βασίλης Ματσάγγος,  Νικος Στρατίκης,  Δώρα Γκουγκούση, Γωγώ Καλιακούδα, Γιώργος Μπάλλας, Μάκης Κοτσιρόπουλος) και διατροφολόγων (Κωνσταντίνος  Ξένος, Τάσος Παπαλαζάρου, Θαλής Παναγιώτου και Πωλίνα Γιαννιώτη) αλλά και η Μαρία Ψωμά, γιατρός ειδικευμένη στην παχυσαρκία, θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.