Συγκαταλέγεται επάξια στις σειρές που έχουν γραφτεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, με τις ατάκες των ηρώων να αφήνουν ιστορία και να προκαλούν άφθονο γέλιο μέχρι σήμερα. Το σίριαλ του ANT1, το «Καφέ της Χαράς», που προβλήθηκε για τρεις σεζόν, από το 2003 έως και το 2006, επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, 12 χρόνια μετά, με αφορμή τον εορτασμό των 30 ετών του καναλιού του Αμαρουσίου. 

Την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Φατσέας) στο Reader.gr, αναφέροντας: «Έχω ενημέρωση από το Χάρη Ρώμα για το ότι θα γίνει πιθανότητα, έχω πει ότι θα ήθελα να συμμετέχω. Από εκεί και πέρα, αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και γίνει, θα είναι μεγάλη χαρά». 

Πριν λίγες ώρες, μία ανάρτηση στα social media αποτέλεσε ένδειξη των προχωρημένων συζητήσεων που γίνονται. Ο Μανωλάκης και η Βάλια, δηλαδή ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά, πόζαραν μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, η οποία ήταν υπεύθυνη για το σενάριο μαζί με τον Χάρη Ρώμα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο νεαρός ηθοποιός στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Φωτογραφία με την κυρία Χατζησοφιά και μια κοπέλα έκπληξη... Βρείτε ποια είναι η κοπέλα.... quiz!». 

Δείτε στη συνέχεια τους πρωταγωνιστές της σειράς τότε και τώρα...