Η κόκκινη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του «MasterChef» στο Star, συγκεντρώνοντας 40 πόντους. Ωστόσο, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τι πήγε λάθος με το ψωμί. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο Παντέλης Βούρος, ο οποίος απάντησε στον σεφ-κριτή και αυτό που είπε δεν του άρεσε καθόλου! 

«Το ψήσιμο μου έφυγε λίγο παραπάνω απ’ όσο ήθελα, αλλά η αρχική μου ιδέα ήταν να πάρει ένα χρωματάκι… Το ήθελα αυτό και το ξεκίνησα σε δυνατή θερμοκρασία γι’ αυτό το λόγο. Δεν θέλω να πουλήσω κάτι, όχι όχι. Υπάρχει ένας τρόπος που ψήνεις το ψωμί, σε δυνατή θερμοκρασία και μετά το χαμηλώνεις», ανέφερε ο Παντέλης.

«Τι πρέπει να πάρει χρωματάκι; Αυτό μην πας να το πουλήσεις πουθενά, δεν θα το πουλήσεις πουθενά. Όχι, αυτό κάνεις τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος; Κοίτα, κάτι ψιλά γνωρίζω κι εγώ από ψωμί, έχω ασχοληθεί λιγάκι. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει. Και αν το έχω ακούσει εγώ, πίστεψέ με δεν υπάρχει», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο παίκτης επιχείρησε να δικαιολογηθεί ξανά και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν απόλυτος. «Συνεχίζεις; Συνεχίζεις; Κάνω ότι δεν το άκουσα».