Στο Πρωτοδικείο Αθηνών, την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 10.30, θα συζητηθεί η αίτηση 175 εργαζόμενων του Mega, με την οποία ζητούν την επαναλειτουργία του σταθμού στο πλαίσιο της ειδικής διαχείρισης. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι επικαλούνται το νόμο και επιθυμούν να υποχρεωθεί η ειδική διαχειρίστρια εταιρεία να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εκπέμψει ξανά το κανάλι. 

Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι ο νόμος 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, οπότε το επόμενο διάστημα μπορεί να λειτουργήσει το Mega με πρόγραμμα. 

Η ειδική διαχειρίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, βέβαια, θα αρνηθεί την αίτηση των εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι η υπάρχουσα κατάσταση-πρόγραμμα μέσω site αποτελεί λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Για τους ανθρώπους του Mega, όμως, δεν νοείται λειτουργία ως web tv καθώς ο σταθμός ήταν τηλεοπτικός. Ακόμη, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν το γεγονός ότι σχεδόν 2,5 μήνες μετά την έναρξη της ειδικής διαχείρισης δεν έχει ακόμα έχει δημοσιευτεί πρόγραμμα πλειστηριασμού.