«Η ζωή είναι απρόβλεπτη... ζήσε, χαμογέλασε, μα πάντα να είσαι αληθινός… Ερχόμαστε και στο νέο πρόγραμμα του @opentvgr με διευρυμένη θεματολογία εκπομπής, νέο σύγχρονο και minimal σκηνικό, νέο όνομα εκπομπής, νέα σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής που πλέον θα υπογράφει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες που εγγυάται την ποιοτική εικόνα και αισθητική της εκπομπής μας που θα λέγετε πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ζωή είναι απρόβλεπτη .... ζήσε , χαμογέλασε ...μα πάντα να είσαι αληθινός .... ερχόμαστε και στο νέο προγράμμα του @opentvgr με διευρυμένη θεματολογία εκπομπής , νέο σύγχρονο και minimal σκηνικό , νέο όνομα εκπομπής , νέα σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής που πλέον θα υπογράφει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Σκηνοθέτες που εγγυάται την ποιοτική εικόνα και αισθητική της εκπομπής μας που θα λέγετε πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE @apokaliptikalive #apokaliptikalive #comingsoon @opentvgr 😉

A post shared by Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) on

Με αυτό το μήνυμα αφήνει να εννοηθεί ότι η εκπομπή θα βρίσκεται στο νέο πρόγραμμα του Open και δεν θα ολοκληρώσει την πορεία της, όπως είχε ακουστεί. Άλλωστε, η δικαστική διαμάχη του παρουσιαστή και των στελεχών είναι ακόμη ανοιχτή.

Την Τετάρτη δεν εκδικάστηκε, τελικά, η τελεσίδικη απόφαση που αφορά στην υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Μένιος Φουρθιώτης εναντίον του Open. Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει εξέλιξη σε τρεις μήνες.

Να υπενθυμιστεί ότι ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» είχε προσφύγει στα δικαστήρια καθώς τα νέα στελέχη του καναλιού επιθυμούσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους και το «σπάσιμο» συνεπώς του συμβολαίου του.

Μέχρι, πάντως, να βγει η απόφαση, η ομάδα του φορμάτ δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση θα προκαλέσει και το νέο στούντιο της εκπομπής που θα έχει έκταση 580 μ.. Μάλιστα, για να κατασκευασθεί χρειάστηκε να κατεδαφιστούν τα πλατό που χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο διάστημα ο Μένιος Φουρθιώτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αννίτα Πάνια!