Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διαβάσει απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε στο facebook, για τις απειλές που δέχεται, ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος.

«Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω» παρενέβη σε έντονο ύφος ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω! Ξεκινήστε ολόκληρη από την αρχή».

Ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε την ανάρτηση του Χρήστου Κούγια με τον ποινικολόγο να σχολιάζει: «το σιχαμένο είναι ότι αυτοί που το κάνουν αυτό δεν το κάνουν σε μένα. Νομίζουν ότι απειλώντας τα παιδιά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο».

Στη συνέχεια της συζήτησης, οι παρουσιαστές υποστήριξαν ότι υπάρχουν καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον Αλέξη Κούγια να τους ζητά να πουν συγκεκριμένα ονόματα.

Τότε παρενέβη η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξης Κούγιας εκνευρίστηκε.

«Την προηγούμενη φορά που παρενέβητε με αυτόν τον τρόπο στη συνομιλία μας, αποχώρησα. Να σέβεστε τον συνομιλητή σας και ειδικά αυτόν που συνομιλεί μαζί σας. Να σέβεστε εμένα. Σας παρακαλώ πολύ!», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Έξαλλος όμως έγινε ο Αλέξης Κούγιας όταν ο Γιώργος Λιάγκας στην συνέχεια τον διέκοψε για να σχολιάσει τα λεγόμενα του.

«Θα ακούσετε την τοποθέτησή μου; Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παρακαλώ πολύ! Θα κλείσω, γεια σας. Ευχαριστώ πολύ», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Happy Day» κλήθηκε να αναφερθεί στο Δημήτρη Λιγνάδη και την υπεράσπιση του την οποία και έχει αναλάβει. Ο ποινικολόγος ενοχλημένος έκλεισε το τηλέφωνο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα

Δικηγόρος θύματος: Ο Λιγνάδης είχε μέθοδο προσέλκυσης των θυμάτων του - Ανήλικοι αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν

Κούγιας: Η υπόθεση Λιγνάδη είναι υπόθεση Μενδώνη - Επιχειρηματικά συμφέροντα «χτυπούν» την κυβέρνηση