Το έπαθλο των 100.000 ευρώ και την κούπα του νικητή του φετινού «Survivor» κρατά στα χέρια του ο Ηλίας Γκότσης. Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου κατάφερε να αφήσει στη δεύτερη θέση το μεγάλο φαβορί -για πολλούς- Κατερίνα Δαλάκα. 

«Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει. Δεν το περίμενα, ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του» ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 

«Η χαρά είναι μεγάλη, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε. Ο Ηλίας άξιζε να είναι ο νικητής» ανέφερε με τη σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα. 

Σε ένα τελικό, όμοιο του περσινού, δεν υπήρξαν διαφορές, εκτός ενός απροόπτου που προκάλεσε σύγχυση στο Άλσος Βεΐκου. Ομάδα αγνώστων με κράνη εισέβαλε στο χώρο, κατά τη διάρκεια διαλλείματος, και άρχισε να πετάει μπουκάλια. Πολλοί από τους θεατές απομακρύνθηκαν, τρέχοντας από τις θέσεις τους, για να αποφύγουν τα αντικείμενα! Ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν και αποχώρησαν αναστατωμένοι. Η ασφάλεια του χώρου απώθησε τους εισβολείς μέσα σε μερικά λεπτά. 

Εκτός των προαναφερθέντων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, λέγοντας ότι από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για τη νέα σεζόν.