Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δύσκολα για τον Ant1, όμως το δεύτερο μισό προχωρά με ανοδική πορεία και πρωτιές στην prime time, ειδικά. Ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια αυτής της επιτυχίας είναι οι σειρές. 

Το κανάλι του Αμαρουσίου πόνταρε στη μυθοπλασία και το κοινό το ανταμείβει με υψηλά ποσοστά κάθε βράδυ. Έτσι, οι ιθύνοντες έχουν ήδη αποφασίσει ότι τα σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις» της βραδινής ζώνης, αλλά και το «Γυναίκα χωρίς όνομα» της απογευματινής θα πάρουν το πράσινο φως και για του χρόνου. Όχι τυχαία, φυσικά, καθώς οι προαναφερθείσες ξεπερνούν ακόμη και το 20 %, με το κοινό να αποδεικνύει ότι έχει καθηλωθεί με τις ιστορίες τους. 

Στη λίστα με τις σειρές, την ερχόμενη χρονιά, θα προστεθούν και οι «Άγριες Μέλισσες». Πρόκειται για ένα σίριαλ εποχής, που διαδραματίζεται στο θεσσαλικό κάμπο, με συντελεστές κάποιους από την ομάδα της μεγάλης φετινής επιτυχίας, της «Επιστροφής». 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα προβάλλεται καθημερινά ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με ηθοποιούς. Το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη είναι από αυτά που έχουν ακουστεί.