Με τις έρευνες για τη βόμβα στα γραφεία του ΣΚΑΪ να συνεχίζονται, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε πριν από λίγο επίσημα τη δική του μεταγραφή-βόμβα, εκείνη του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του.

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία».

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από την έκρηξη της βόμβας και κατά τη διάρκεια διαφημιστικού μηνύματος του τελικού του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «έπαιξε» τρέιλερ στο οποίο το σήμα του σταθμού μετατρεπόταν σε χαμόγελο, την ίδια στιγμή που ακουγόταν η χαρακτηριστική μουσική του «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε εδώ το παρασκήνιο της συμφωνίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ.