Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου επεισοδίου της νέας εκπομπής του Open, «My Greece», φαίνεται ότι είναι ο Βαγγέλης Περρής. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την επιμέλεια του μαγειρικού-ταξιδιωτικού πρότζεκτ της Δέσποινας Βανδή. 

«Σας είπα πως είναι η τελευταία ενασχόληση του Βαγγέλη Περρή με την τηλεόραση, λέω για την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή. Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή. Ο Βαγγέλης δεν ήταν  από την αρχή στην εκπομπή, ήρθε στην συνέχεια να αναλάβει την επιμέλεια, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία», υποστήριξε ο Στέφανος. 

«Ο Βαγγέλης κάθεται με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης  της εκπομπής και μοντάρουν της εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή, δεν είναι του Open και δίνουν τον σκληρό δίσκο και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα λέει πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά οΣτέφανος Κωνσταντινίδης.