Κάθονται στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής τηλεοπτικών διαγωνισμών και σόου, τραβώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ειδικά των γυναικών. Αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, αν και οι περισσότεροι έχουν δώσει ξανά τις εξετάσεις τους στη μικρή οθόνη, και σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να συντονιστεί το κοινό στην εκπομπή που συμμετέχουν. Τέσσερις άντρες, ωραίοι και cool, ξεχωρίζουν και κλείνουν το μάτι στην επιτυχία!

Η είδηση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη στο σόου του Ant1, «Your Face Sounds Familiar», είχε ξαφνιάσει ευχάριστα και είχε δημιουργήσει μία γλυκιά προσμονή στο γυναικείο κοινό για την επιστροφή του «Σωτήρη» (σ.σ από αυτό το ρόλο της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» έγινε ιδιαίτερα γνωστός»). Αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Βρετανία και στη σειρά «The Durrells» στην οποία πρωταγωνιστεί, κάθε Κυριακή βράδυ βρίσκεται στο πρότζεκτ μεταμφιέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου και κλέβει τις εντυπώσεις. Όχι μόνο με τη γοητεία που πάντα τον χαρακτήριζε, αλλά και με το χιούμορ και την άνεση του σε αυτό το νέο ρόλο.

Η επιτυχία του, πλέον, μετριέται σε αριθμούς με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα τους 1.000.000 followers στο Instagram, την τηλεθέαση της εκπομπής του «Kitchen Lab» στον Alpha, αλλά και τη δυναμική του site του akispetretzikis.com. Ο Άκης Πετρετζίκης, όμως, φέτος έχει αναλάβει και ένα νέο ρόλο, εκείνον του κριτή στο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής του καναλιού της Κάντζας, «Bake off Greece». Και τα καταφέρνει περίφημα! Κάνοντας πάντα εύστοχα σχόλια, δεν αποχωρίζεται τις αστείες ατάκες του και το δικό του μοναδικό στυλ, δίνοντας τη δική του πινελιά και προσωπική σφραγίδα και σε αυτό το φορμάτ.

Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς συναντήθηκαν στο διαγωνισμό του Star, «MasterChef», η μαγειρική απέκτησε άλλο νόημα. Και οι δύο επιτυχημένοι σεφ, με πορεία και σημαντικές συνεργασίες στο χώρο τους, κατάφεραν να απογειώσουν το εν λόγω πρότζεκτ με τα σχόλια και την κριτική τους και να αποδείξουν ότι παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους, ακόμη κι αν αυτή συνδυάζεται με την τηλεόραση.

Όμως, εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, μπόρεσαν να γίνουν και αγαπημένοι του γυναικείου πληθυσμού… ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Πάνος, γοητευτικός και αρρενωπός, ο Σωτήρης, μυστηριώδης και με ιδιαίτερη ομορφιά, κέρδισαν μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό των γυναικών που παρακολουθούν «MasterChef» και αυτό αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση.