Η μεσημεριανή εκπομπή «Όλα Λάθος» του Open, με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο και τις Άννα Μαρία Βέλλη και Μαντώ Γαστεράτου, φαίνεται ότι δεν ξεκίνησε καλά. 

Εκτός της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μετά διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής και η Άννα Μαρία εμφανίστηκαν ταραγμένοι, να λογομαχούν σχεδόν στον αέρα της εκπομπής. 

Φαίνεται ότι στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσαν. Νωρίτερα, η νεαρή παρουσιάστρια απειλούσε τον σκηνοθέτη της, ότι αν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. 

Στο «Happy Day», το πρωί της Τρίτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το πλούσιο παρασκήνιο: «Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα ζώον στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες». 

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, τα επόμενα 24ώρα, τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και η Άννα Μαρία Βέλλη έχουν ραντεβού με τα στελέχη του Open για να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Όλα βρίσκονται στον αέρα, ενώ οι ιθύνοντες είναι ιδιαιτέρως δυσαρεστημένοι με το παρασκήνιο, το οποίο έχει δει και το φως της δημοσιότητας.