Τα ριάλιτι σχολιάστηκαν από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση, όπως και οι «πρωταγωνιστές τους». Άλλοι από αυτούς έκαναν το πέρασμά τους και σχολιάστηκαν λόγω των ομηρικών καβγάδων που προκαλούσαν, άλλοι λόγω του αντιπαθητικού τους χαρακτήρα, ενώ μερικοί κατάφεραν να θεωρηθούν λαϊκά παιδικά και ο κόσμος να ταυτιστεί μαζί τους.

Γιώργος Τσάκας

O νικητής του «Big Brother 1», ανήκει στην τελευταία περίπτωση. Εκτός από το ότι το ριάλιτι σάρωνε στην τηλεθέαση, μπόρεσε να περάσει την εικόνα του παιδιού της διπλανής πόρτας όπου με το φίλο του Πρόδρομο έκανε πλάκες, γελούσε, έκλαιγε, μοιραζόταν προσωπικές στιγμές. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει το χρηματικό έπαθλο και γρήγορα να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην προσωπική, απλή του ζωή.

Άσπα Τσίνα

Καμία απολύτως σχέση με τον Τσάκα δεν είχε η Άσπα Τσίνα. Αποτελεί, χωρίς δεύτερη σκέψη, την παίκτρια που το κοινό αγαπούσε να μισεί στο «Fame Story 1», καθώς δεν σταματούσε να δημιουργεί εντάσεις και να προκαλεί την οργή των συμπαικτών της με την ειρωνεία και την αλαζονεία της. Κάποιες από τις στιγμές της στο μουσικό ριάλιτι άφησαν εποχή στην κατηγορία των μεγαλύτερων ξεκατινιασμάτων.

Στέλλα Μπεζαντάκου

Πριν ασχοληθεί με το τραγούδι και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, πριν στείλει επιστολή στον Κώστα Καραμανλή και συζητηθεί για το ειδύλλιό της με τον Θανάση Ζαχόπουλο, η Στέλλα Μπεζαντάκου έκανε πέρασμα από το ριάλιτι του Mega «Bar». Εκεί, έγραψε το δικό της story και προκάλεσε πανικό, λόγω των σέξι εμφανίσεών της και του περιβόητου βίντεο που την έδειχνε να πηγαίνει με συμπαίκτη της στην τουαλέτα του σπιτιού.

Ρούλα Βροχοπούλου

Στις trash στιγμές των ελληνικών ριάλιτι και στα πρόσωπα που προκαλούσαν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές συγκαταλέγεται και η Ρούλα Βροχοπούλου. Συμμετείχε στο ριάλιτι του Ant1, «Wall», έμεινε στη συνείδηση του κοινού για το συνεχές κλάμα και τις φωνές της, αλλά και για τον έρωτά της με τον Αλβανικής καταγωγής και πολύ μικρότερό της Φρανκ. Έναν έρωτα, μάλιστα, που απασχόλησε τις εκπομπές με την ίδια άλλοτε να δηλώνει ερωτευμένη μαζί του, άλλοτε να τον κατηγορεί και να τον βρίζει.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι θεωρήθηκε φαινόμενο, καθώς σάρωνε στην τηλεθέαση και ο κόσμος παρέμενε κολλημένος για να δει το ίνδαλμα Ντάνος! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής αλλά και ο μεγάλος ήρωας αυτού του ριάλιτι, είναι ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης που έχει περάσει από ριάλιτι με την απήχηση που είχε στον κόσμο να είναι τρομακτική. Λαϊκό παιδί, βιοπαλαιστής από τη Σκιάθο, με αξίες και αρχές, με πίστη στην οικογένεια και τη θρησκεία, έκανε τους τηλεθεατές να πίνουν νερό στο όνομά του και να απεχθάνονται όποιον τα βάζει μαζί του.

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο παρουσιαστής και πρώην μοντέλο, συμπαίκτης και «εχθρός» του, έγινε και εχθρός του μεγαλύτερου μέρους του κοινού. Οι καβγάδες του με τον Ντάνο προκάλεσαν πανικό στα social media, αλλά και στις καθημερινές εκπομπές, με τον Στέλιο να δέχεται κατά την έξοδό του ένα μεγάλο κύμα οργής και αντίδρασης. Σχολιάστηκε, επικρίθηκε, κατηγορήθηκε, ενώ αναγκάστηκε για ένα μεγάλο διάστημα να αποτραβηχτεί από όλα. Η συμμετοχή του στο «Nomads» του Ant1, πριν λίγο καιρό, έφτιαξε κάπως την κατάσταση και το κλίμα του κοινού απέναντί του, αφού έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.