Τα ονόματά τους απασχόλησαν τους τηλεθεατές και τους ανθρώπους της τηλεόρασης, καθώς πρωταγωνίστησαν σε επιτυχημένα σίριαλ του παρελθόντος, τις χρυσές εποχές της TV. Αν και το τηλεοπτικό τους μέλλον φαινόταν πολλά υποσχόμενο, χάθηκαν από τα φώτα της μικρής οθόνης ακολουθώντας άλλα μονοπάτια. 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της μέσα από τη σειρά του Mega, «Εραστής δυτικών προαστίων»», το 2004, όπου υποδύθηκε το έτερον ήμισυ του Αλέξη Γεωργούλη, ενώ αργότερα επέλεξε να αφοσιωθεί στο θέατρο και την προσωπική της ζωή. Είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιάννη Νταλιάνη και, πλέον, σπάνια εμφανίζεται σε πρεμιέρες και κοσμικές εκδηλώσεις. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι γνωστό ότι ξέρει να διαλέγει συνεργάτες και πρωταγωνίστριες για τις δουλειές του. Μία από τις γυναίκες που τάραξαν τα νερά, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Με σπουδές μπαλέτου και μουσικής, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Να με προσέχεις» και μετέπειτα αφοσιώθηκε στις μεγάλες της αγάπες. Οι σημερινές της φωτογραφίες την δείχνουν κατάξανθη και γοητευτική. 

Στις «ωραίες» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συγκαταλέγεται επάξια και η Δανάη Σκιάδη, το μελαχρινό κορίτσι που πρωταγωνίστησε στη σειρά του Mega «Τέσσερις». Ήταν η εποχή που τράβηξε όλα τα τηλεοπτικά βλέμματα, ωστόσο εκείνη προτίμησε να δώσει βαρύτητα στο θέατρο και τον κινηματόγραφο με αποτέλεσμα έκτοτε να έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές στη μικρή οθόνη. 

Η Άννα Δημητρίεβιτς είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες σειρές, όπως «Για την Άννα», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Με λένε Βαγγέλη», κι έγινε γνωστή και για το γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη. Σήμερα, εργάζεται ως βοηθός μαίας, αφήνοντας πίσω το κεφάλαιο τηλεόραση. 

Η δεκαετία του 2000 ήταν χρυσή για εκείνη, αφού πρωταγωνιστούσε σε σίριαλ, όπως «Βότκα Πορτοκάλι», «Λάμψη», «Φάε τη σοκολάτα σου», «Αληθινοί έρωτες». Η Τζένη Ιωακειμίδου, όμως, ακολούθησε τον άντρα της ζωής της Ντάρεν Ρίτσαρντσον, χωρίς να μπει στο δίλημμα «καριέρα ή ευτυχία».