Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι καταφέρνει να απασχολεί ιδιαίτερα και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις ανατροπές και τις εκπλήξεις του. Ιδιαίτερα φέτος, το «Survivor 3: Ελλάδα Vs Τουρκία» επιφυλάσσει πολλά στους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι αποφασισμένος να σαρώσει στο πέρασμά του. 

Ο τρίτος κύκλος, λοιπόν, του πολυσυζητημένου πρότζεκτ αναμένεται να βγει στον αέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και πάλι μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου, με τον Τούρκο παραγωγό και την ομάδα του να είναι ένα βήμα πριν τις οριστικές αποφάσεις. 

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το παιχνίδι θα φιλοξενεί μία ομάδα Ελλήνων και μία Τούρκων παικτών, και όχι Διάσημους και Μαχητές όπως τις περασμένες σεζόν. Η ομάδα, μάλιστα, των Τούρκων παικτών έχει σχεδόν κλείσει, καθώς έχουν επιλεχθεί 30 άτομα από τα οποία θα περάσουν στην τελική φάση οι 14. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιλίτζαλι έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές τους επιδόσεις και όχι στο αν είναι εκπρόσωποι της σόουμπιζ. Στοιχείο που, όπως όλα δείχνουν, θα τηρηθεί και στην επιλογή των Ελλήνων παικτών. 

Αν και τα στελέχη του Σκάι τηρούν σιγήν ιχθύος για το περιβόητο παιχνίδι, πληροφορίες θέλουν τη δική μας ομάδα να απαρτίζεται κυρίως από αθλητές, γυμναστές, ανθρώπους της διπλανής πόρτας και από λίγους celebrities. Με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά, φαίνεται ότι οι τραγουδιστές Κώστας Καραφώτης και Χρήστος Χολίδης είναι από τα πρόσωπα που όντως κάνουν προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή. 

Σε κάθε περίπτωση, στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να έχουν καταλήξει στην τελική ομάδα προκειμένου να ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομήνικο. 

Τανιμανίδης, Λιανός και στη μέση Ατζούν 
Παρουσιαστές του φετινού κύκλου θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός. Αν και αρχικά είχε γραφτεί ότι ο τραγουδιστής δεν θα βρίσκεται αυτή τη φορά στο παιχνίδι, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Οι σχέσεις του Γιώργου και του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι εξαιρετικές, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ο δεύτερος εμπιστεύτηκε τον παρουσιαστή και για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και για το «My man can». Οι ρόλοι Λιανού-Τανιμανίδη θα είναι μοιρασμένοι, όπως την περσινή σεζόν, με τον Σάκη να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο στους βασικούς αγώνες και να κάνει την περιγραφή για λογαριασμό της Ελλάδας. 

Για το τουρκικό δίκτυο, χρέη παρουσιαστή θα αναλάβει ο ίδιος ο Ιλίτζαλι, που έχει δώσει με μεγάλη επιτυχία τις εξετάσεις του και σε αυτό το κομμάτι. O άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλη την ιδέα και την επιτυχία του «Survivor» γνωρίζει, άλλωστε, όσο κανείς άλλος το φορμάτ και η παρουσία του θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.