Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, «Survivor», επέστεψε αλλά όχι με τους καλύτερους οιωνούς. Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι μετριότατα και τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου, αλλά και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι.

Έτσι, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής άρχισαν να ενισχύουν τις ομάδες των Ελλήνων και των Τούρκων με νέους παίκτες. Το βράδυ της Τετάρτης, στον Άγιο Δομίνικο, κατέφτασε ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα σε ψυχαγωγικές εκπομπές του Epsilon και του Open. Αντίστοιχα, στο τουρκικό team μπήκε η Ερντέμ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μάλιστα, διευκρίνισε πως σύντομα θα ενταχθεί στο παιχνίδι και ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαργαρίτη, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Ο παρουσιαστής, ακόμη, μιλώντας στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», ανέφερε ότι το κοινό πρέπει να κάνει λίγη υπομονή και ότι στη συνέχεια θα δει πολλές ανατροπές.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται, το επόμενο διάστημα, να κάνουν την εμφάνισή τους και επώνυμοι, αφού ίσως είναι η μόνη λύση το «Survivor» να αρχίσει να ανεβαίνει στους πίνακες της Nielsen.