Στις 25 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες, εθνικής εμβέλειας. Η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τη χορήγηση άδειας, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και την ομάδα του να δουλεύουν πυρετωδώς για το νέο κανάλι. 

Έχοντας πλάι του την Πόπη Τσαπανίδου, που έχει αναλάβει χρέη διευθύντριας, και με τις παλιές εγκαταστάσεις του Alter να έχουν ανακαινιστεί και να είναι έτοιμες να «υποδεχτούν» το προσωπικό, ο επιχειρηματίας έχει στη φαρέτρα του δυνατά ονόματα της δημοσιογραφίας. 

Ανδρέας Παναγόπουλος, Θανάσης Τρομπούκης, Αλέξανδρος Κλώσσας, Γιάννης Μούτσος. Παναγιώτης Στάθης, είναι μερικοί μόνο από τους ανθρώπους που εργάζονται ήδη σκληρά, ενώ πληροφορίες θέλουν και την Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη να εντάσσονται στο δημοσιογραφικό team. 

Όλα κινούνται με γρήγορες διαδικασίες, καθώς στόχος είναι μέχρι το Μάρτιο το κανάλι να έχει εκπέμψει διαδικτυακά και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, με ένα οκτάωρο πρόγραμμα με ενημερωτικά πρότζεκτ και εκπομπές λόγου. Όταν και εφόσον όλα κυλήσουν νόμιμα και ομαλά με το ΕΣΡ, ο σταθμός θα μπορεί να έχει και τη δική του τηλεοπτική συχνότητα. 

Από το «One Channel» και το «Mega One» στο «IN TV»
Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί και για το όνομα του καναλιού.  Μετά το «One Channel», που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κατοχυρώσει στον πρώτο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, υπήρχε έντονη φημολογία ότι το σήμα του νέου καναλιού θα είναι «Μega One» για να παραπέμπει στο Mega. 

Ωστόσο, η εταιρία του επιχειρηματία κατοχύρωσε, πριν από λίγα 24ώρα, την εμπορική ονομασία «IN TV». Με αυτό τον τρόπο αξιοποιείται περαιτέρω το brand name του ιστορικού ενημερωτικού portal, που «κληρονόμησε» από τον ΔΟΛ, με το όνομα να παραπέμπει ευθέως σε ένα ενημερωτικό κανάλι.


Το In Tv αυτή τη στιγμή αποτελεί υποενότητα του In.gr

Σκληρή μάχη για την ταινιοθήκη του Mega 
O Βαγγέλης Μαρινάκης είναι βέβαιο ότι θα δώσει μάχη στον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος. Σκοπός είναι να διεκδικήσει την ταινιοθήκη του Mega, το αρχείο των ειδήσεων και το λογότυπο του σταθμού, που πλέον εκπέμπει μόνο μέσω Internet και είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.