Το νέο πρόγραμμα του Open έχει βγει στον αέρα από την περασμένη Τετάρτη, με τις πρώτες μετρήσεις στους πίνακες τηλεθέασης να μην δημιουργούν χαμόγελα αισιοδοξίας, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. 

Μία από αυτές η Φαίη Μαυραγάνη. Χθες, Κυριακή, η παρουσιάστρια με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» κατάφερε, από τις 05.30 έως και τις 09.45, να σημειώσει 15,7% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό. Η δημοσιογράφος στάθηκε με το κεφάλι ψηλά απέναντι από τον Γιώργο Αυτιά και το «Καλημέρα» του Σκάι, που έχει αποδείξει τη δυναμική του εδώ και χρόνια. Ο παρουσιαστής, χθες, σημείωσε 30,7% και 22,3%, αντίστοιχα. 

Το πρώτο της Σαββατοκύριακο στον αέρα πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, που επέστρεψε στο Open με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Χθες, η ίδια με την ομάδα της δεν μπόρεσαν να δώσουν ανάσα στο σταθμό, συγκεντρώνοντας 6,9% στο σύνολο και 9,4% στους τηλεθεατές 18-59. Την ίδια ώρα, το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha έφτασε το 13% και το 12,6%, ενώ η ενημερωτική εκπομπή του Σκάι «Ακραίως» το 15,2% και το 9,3%. 

Όσον αφορά στο Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά Live» στο Open; Σημείωσαν 11,4% σε σύνολο και 9,3% σε δυναμικό, ενώ η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δεν γίνεται!» τερμάτισε πρώτη με 12,3% και 11,1%. Η Σάσα Σταμάτη, στο κανάλι του Φαλήρου, με την εκπομπή «OOH LA LA!» έκανε 9,5% και 9,3%.