Η Κατερίνα Δαλάκα είναι γνωστό, εδώ και λίγα 24ώρα, ότι θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία». Η είδηση της άφιξής της στο ριάλιτι επιβίωσης έχει προκαλέσει, καθώς όπως γράψαμε χθες στο Reader το ποσό που θα πάρει είναι εντυπωσιακό.

Η τηλεοπτική κάμερα του «Happy Day» την εντόπισε στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρησή της, με την αθλήτρια να δηλώνει: «Δεν σημαίνει ότι σταματώ την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρατάω τον στίβο. Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις στη συνέχεια. Είναι μια μεγάλη επιλογή που έκανα εγώ και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα».

Σε σχέση με τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» και κατά πόσο το οικονομικό κίνητρο ήταν ισχυρό, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται… Νομίζω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση… Θα δείξει στην πορεία.», συμπλήρωσε.