Το βράδυ της Πέμπτης, η απουσία του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» από την prime time του Σκάι ευνόησε ακόμη περισσότερο τον Alpha και το Star. Μπορεί τη φετινή σεζόν το ριάλιτι επιβίωσης να μην σαρώνει, όπως είχε συνηθίσει με τους προηγούμενους κύκλους, όμως κρατά ένα 14-15% του συνόλου των τηλεθεατών.

Έτσι, τις ημέρες που δεν προβάλλεται, Πέμπτη και Παρασκευή δηλαδή, οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι σταθμοί της Κάντζας και της Κηφισιάς. Συγκεκριμένα, χθες, η σειρά του Alpha «Τατουάζ» βρέθηκε να τερματίζει πρώτη σε σύνολο και δυναμικό κοινό, με τα ποσοστά της να είναι εντυπωσιακά.

Χαρακτηριστικά έκανε 33,2% στο σύνολο και 30,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες 18-24 έκανε 58%! Την ίδια στιγμή, το «MasterChef 3» του Star σημείωσε, επίσης, άνοδο, αγγίζοντας το 21,7% στο σύνολο και το 27,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Η διαφορά του «Τατουάζ» από την Τετάρτη ήταν 7μονάδες στο σύνολο και 8,5 μονάδες στο δυναμικό. Αντίστοιχα, η διαφορά του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν 4 μονάδες στο σύνολο του κοινού και 2 μονάδες στο δυναμικό κοινό.