Εδώ και δύο σεζόν έχει θεωρηθεί το δυνατό χαρτί του Alpha, καταφέρνοντας να τερματίζει πρώτη στην prime time και να αφήνει πίσω της ριάλιτι και σόου του ανταγωνισμού. Η σειρά «Τατουάζ» ολοκληρώνει την πορεία της, όπως αποκαλύφθηκε πριν από κάποιες ώρες, προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές. 

Οι συντελεστές Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, μετά από συνάντηση με τους συντελεστές του σταθμού της Κάντζας, αποφάσισαν ότι το σίριαλ θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία φέτος. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς με ένα email, ενώ ανήρτησε και σχετική ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Instagram. 

 

Από νωρίς, σήμερα, το πρωί, δημοσιεύματα θέλουν την προαναφερθείσα dream team, που έχει υπογράψει άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, να έχει δεχτεί ήδη προτάσεις από άλλους σταθμούς. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μετέφερε πως ο Αnt1 εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρέα Γεωργίου στο κανάλι, το Open αφήνει το θέμα ανοιχτό και ο Σκάι τονίζει πως θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία.