24 ώρες μετά τη σαρωτική επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα», η παρέα από τη Θεσσαλονίκη «ξαναχτύπησε» με το «Βινύλιο». Η ιδιαίτερη αυτή εκπομπή, που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κόνσεπτ και τηλεοπτικά προϊόντα της εποχής, έκανε come back και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην τηλεθέαση. 

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Στάθης Παναγιωτόπουλος και η Βερονίκη Περγαντή κατάφεραν σχεδόν να διπλασιάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης, σε σχέση με την περσινή σεζόν, όπου η εκπομπή προβαλλόταν από τον Ant1. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, αν και το lead in που πήρε από το «Survivor» δεν ήταν και το καλύτερο, το «Βινύλιο» σημείωσε 16,8% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 18-24 η εκπομπή έφτασε στο 32,5%. 

Στο πρώτο επεισόδιο, πάντως, οι συντελεστές της εκπομπής επιφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο, που ήταν και ο καλεσμένος τους. «Εκτιμώ πόσο ακομπλεξάριστα επιβραβεύεις σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ενώ άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως έντεχνοι δεν το κάνουν σε καμία περίπτωση. Το χαίρομαι πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όμορφο.

Έχω ακούσει να μιλάς πολύ όμορφα για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ. Για τον Νίκο Βέρτη, επίσης για την Πάολα που την είχες αποκαλέσει θηρίο της σκηνής», είπε ο Αντώνης Κανάκης κι εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και η Πάολα στάθηκε ακριβώς από πίσω από τον Διονύση Σαββόπουλο.