Μετά από μήνες ολόκληρους από σπόντες και υπόνοιες ότι πρέπει να περιμένουμε καινούρια μουσική από εκείνη, η Μαντόνα επιτέλους αποκάλυψε τουλάχιστον το όνομα του επόμενού της άλμπουμ. Παράλληλα έδωσε στους φανς της μία γεύση από το πώς θα μοιάζουν τα νέα της τραγούδια μέσω δημοσιεύσεων στα σόσιαλ μίντια. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the World of Madame . ..................... @nunoxico @stevenkleinstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που τελευταία έχει δημιουργήσει χαμό εξαιτίας της επερχόμενης εμφάνισής της στη Eurovision, δημοσίευσε στο Instagram και το Twitter τον τίτλο «Madame X», χωρίς όμως την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το «Madame X» όπως προκύπτει από το βίντεο, αναφέρεται σε κάποιου είδους χαρακτήρα ή alter ego που δημιούργησε και που περιγράφει ως μυστικό πράκτορα που ταξιδεύει ανά τον κόσμο, αλλάζει ταυτότητες, αγωνίζεται για την ελευθερία και φέρνει φως στα σκοτεινά μέρη. Επίσης, θέλοντας προφανώς να μπορεί να ταυτιστεί με μία μεγάλη μερίδα του κοινού της, αράδιασε ένα σωρό ιδιότητες που μπορεί να έχει η εν λόγω περσόνα: αρχηγός κράτους, καθηγήτρια, οικονόμος, μαθήτρια, καλόγρια, τραγουδίστρια καμπαρέ, αγία, πόρνη κα. Παράλληλα, ακούγεται ένα μικρό απόσπασμα από ένα από τα τραγούδια του δίσκου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame is a spy in the house of Love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μαντόνα ολοένα και περισσότερο τροφοδοτούσε το κοινό της με υλικό, δίχως ωστόσο να έχει συγκεκριμενοποιήσει τα σχέδια και τις προθέσεις της. Για την ιστορία, το «Madame X» θα είναι το 14ο στούντιο άλμπουμ της βασίλισσας της ποπ μετά από 3 χρόνια που μεσολάβησαν από το 2015 και το «Rebel Heart».  

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

What song is Madame playing...............

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις