Ο Τζέισον Μπόναμ, γιος του θρυλικού ντράμερ των Led Zeppelin, Τζον Μπόναμ, ζητά δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες περιγράφοντας την πρώτη φορά που πήρε κοκαϊνη... κερασμένη από τον εμβληματικό κιθαρίστα του γκρουπ, Τζίμι Πέιτζ.

Θυμίζουμε ότι ο Μπόναμ μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Sirius XM, αφηγήθηκε λεπτομερώς τη μέρα που του έδωσε κοκαΐνη ο Πέιτζ στο δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια περιοδείας.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε τώρα ο ντράμερ «ανακαλεί όλα τα υποτιμητικά και συκοφαντικά σχόλια που έκανε προς το πρόσωπο του κ. Πέιτζ».

«Είναι απολύτως ψευδές το γεγονός ότι ο κ. Πέιτζ μου έχει προσφέρει παράνομες ουσίες όταν ήμουν νεαρός», έγραψε ο Μπόναμ στο επίσημο site του στο διαδίκτυο. 

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Πέιτζ για αυτές τις αβάσιμες και ψευδείς δηλώσεις μου προς το πρόσωπό του. Λόγω του απέραντου σεβασμό που τρέφω για εκείνον δεν πρόκειται να αναφερθώ ποτέ ξανά σε εκείνη τη συνέντευξη και δεν πρόκειται ποτέ ξανά να προβώ σε σχόλια που ενδεχομένως να δυσφημούν το όνομά του».