Ο Lil Dicky κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του περιβαλλοντικού ύμνου «Earth» και είναι γεμάτο από cameo εμφανίσεις διασήμων όπως ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε. 

Ο ράπερ του «Freaky Friday» προτρέπει τον κόσμο μέσω του βίντεο κινουμένων σχεδίων να ευαισθητοποιηθεί σε σχέση με την κλιματική αλλαγή. Οι διάσημοι απλώς δανείζουν τις φωνές τους στα κινούμενα σχέδια που βλέπουμε. 

«Γεια, είμαι ένας μπαμπουίνος. Είμαι σαν άνθρωπος, απλά λίγο λιγότερο εξελιγμένος και ο πρωκτός μου είναι τεράστιος», τραγουδάει ο Μπίμπερ ως κινούμενο σχέδιο. Αντίστοιχα, η Γκράντε συστήνεται ως... ζέβρα: «Γεια, είμαι μία ζέβρα. Κανείς δεν ξέρει τί κάνω, αλλά είμαι πολύ συμπαθής. Είμαι άσπρη ή μαύρη;»

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπιο από την άλλη, εμφανίζεται ως ο εαυτός του, ενώ ο Snoop Dog κλέβει μακράν την παράσταση από όλους ως... φυτό μαριχουάνας: «Είμαι ένα φυτό μαριχουάνας, μπορώ να σε κάνω σκ@τά», τραγουδάει.

Μιλώντας στο Time, ο Lil Dicky εξέφρασε τις ελπίδες του ότι αυτό το «παράλογο» θα καταφέρει να αλλάξει την παγκόσμια κοινή γνώμη για την κλιματική αλλαγή. 

«Αυτήν τη στιγμή δεν πιστεύω ότι ο κόσμος νοιάζεται τόσο. Αν ο καθένας μας αποφάσιζε να νοιαζόταν λιγάκι παραπάνω -αν καθένας νοιαζόταν τόσο ώστε να μη χρησιμοποιεί καλαμάκια καθόλου- θα είχε θετικό αντίκτυπο», δήλωσε μεταξύ άλλων.