Οι Alexandros, η ιαπωνική μπάντα που έχει γίνει viral στη χώρα μας λόγω των παραδοσιακών ελληνικών τραγουδιών που διασκευάζει σε άπταιστα ελληνικά θα έχουν μια θέση στο σάουντρακ της νέας ταινίας «Γκοτζίλα» με το τραγούδι «Pray».

Πρόκειται για μια ροκ μπαλάντα που μιλάει για την αγάπη για την ανθρωπότητα και θα βρίσκεται στην ιαπωνική εκδοχή της επερχόμενης ταινίας.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 13 Μαΐου ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 26 Απριλίου στο iTunes. Μάλιστα, οι φαν που θα κάνουν την προπαραγγελία τους έως τις 12 Μαΐου θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να κατεβάσουν ένα βίντεο από την παρουσίαση του τραγουδιού «Arpeggio» των Alexandros, στο Yokohama Arena στο πλαίσιο της περιοδείας τους Sleeples in Japan.

Υπενθυμίζουμε ότι το ελληνικό κοινό σε λίγες μόνο μέρες θα έχει την ευκαιρία να δει τους Alexandros live στη χώρα μας, καθώς οι Ιάπωνες θα δώσουν συναυλία στο Fuzz Club της Αθήνας, το Σάββατο 4 Μαΐου και στον Πολυχώρο Αίγλη της Πάτρας, την Κυριακή 5 Μαΐου. 

H ταινία «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» («Godzilla: King of the Monsters») θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαΐου