Πριν αρχίσουν πολλοί φαν να γκρινιάζουν για τα τελευταία επεισόδια του «Game of Thrones» υπήρξε ένα επεισόδιο (το 2ο της 8ης σεζόν) και ένα τραγούδι (το «Jenny of Oldstones») για τα οποία όλοι συμφώνησαν ότι ήταν από τις καλύτερες στιγμές της σειράς.

Η διασκευή των Florence + The Machine που ακούστηκε στους τίτλους τέλους του συγκεκριμένου επεισοδίου έγινε αμέσως πολύ αγαπητή, και πρόσφατα το συγκρότημα της Φλόρενς Γουέλτς το ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά στο φεστιβάλ FORM Arcosanti της Αριζόνα.

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στην Άρυα Σταρκ που μας έσωσε όλους» είπε η τραγουδίστρια και η αντίδραση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή όπως θα διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο.

«Όταν πρωτοάκουσα το τραγούδι μου φάνηκε σαν κέλτικο νανούρισμα. Η κέλτικη μουσική ήταν πάντα στο αίμα μου, και ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω κάτι με αυτό. Η μαγεία και η τελετουργία του “Game of Thrones”, για να μην πω τα κοστούμια του, μου ασκούσαν πάντα επιρροή. Είναι τιμή μου που έγινα μέρος της τελευταίας σεζόν», είχε δηλώσει σχετικά η Γουέλτς.