Οι Stranglers επιστρέφουν στη χώρα μας το χειμώνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Fuzz.

Η μοναδική εμφάνιση των Stranglers θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε έως τότε είναι υπομονή, καθώς απομένουν αρκετοί μήνες μέχρι τη συναυλία τους, 

Οι The Guilford Stranglers, όπως ήταν το αρχικό τους όνομα, άρχισαν να ξεσηκώνουν το βρετανικό κοινό από τα τέλη του 1974. Χαρακτηρίστηκαν ως πρωτοπόροι της punk rock σκηνής κυρίως λόγο της επιθετικής και ασυμβίβαστης συμπεριφοράς τους, αλλά μουσικά δεν περιορίστηκαν σε ένα μόνο στυλ. 

Το συγκρότημα πειραματίστηκε με αρκετά είδη μουσικής όπως το new wave, το punk, το art rock, το gothic rock, αλλά και την pop, δημιουργώτας το δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο ο οποίος δεν κατηγοριοποιείται, αλλά καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη του ευρύτερου μουσικόφιλου κοινού.

Οι Stranglers έχουν στο ενεργητικό τους δυο πλατινένιους και έξι χρυσούς δίσκους, 12 τραγούδια στο βρετανικό top20 και μια σταδιοδρομία που μετράει πάνω από τέσσερις δεκαετίες. 

Είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών, έχοντας κυκλοφορήσει τραγούδια-σταθμούς, όπως τα Always the Sun, No More Heroes, Peaches, Nice 'n' Sleazy, Hanging Around, αλλά και το single Golden Brown που κυκλοφόρησε το 1982 και αποτελεί την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του συγκροτήματος και ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Fuzz Club, Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
Τιμές εισιτηρίων: 25 ευρώ (early bird), 30 ευρώ (αρχική φάση προπώλησης), 33 ευρώ (τελική φάση προπώλησης και ταμείο).
Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα PUBLIC, εκδοτήριο Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσαμαζόγλου), τηλεφωνικά: 210 72 34 567, ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr & www.tickets.public.gr
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00