Ο frontman των Who, Ρότζερ Ντάλτρι, «στόλισε» για τα καλά ορισμένους φαν που κάπνιζαν χόρτο σε συναυλία του στη Νέα Υόρκη.

Τη Δευτέρα οι Who έδωσαν μια συναυλία στο Madison Square Garden, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Moving On! Tour». Όμως κάποιοι από το κοινό έκαναν το λάθος να… στρίψουν ένα «τσιγαράκι» και τότε ο Ντάλτρι, ο οποίος είναι αλλεργικός στη μαριχουάνα, άρχισε τα«γαλλικά».

Ο Ντάλτρι πρόγκηξε στο μικρόφωνο εκείνους που κάπνιζαν χόρτο λέγοντας: «Όλοι αυτοί που καπνίζουν χόρτο εκεί μπροστά να ξέρουν ότι είναι αλλεργικός σε αυτό. Δεν αστειεύομαι, όποιος το κάνει εκεί κάτω, να ξέρει ότι μου γ… τη βραδιά. Με κάνατε πραγματικά…. Είμαι αλλεργικός σε αυτά τα σκ… και η φωνή μου (έκανε έναν ήχο με το στόμα για να δείξει ότι επηρεάζει τη φωνή). Για αυτό άντε γ….».

Δείτε το «στόλισμα»  του Ντάλτρι στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντάλτρι «τα χώνει» σε θαυμαστές του που καπνίζουν μαριχουάνα σε συναυλίες του.  Θυμίζουμε ότι το 2015 τα έβαλε με κάποιον από το κοινό σε συναυλία των Who στο Long Island κατά τη διάρκεια της επετειακής περιοδείας για τα 50 τους χρόνια. Εξηγώντας ότι ήταν αλλεργικός στη μαριχουάνα, απείλησε να σταματήσει το live.