Την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή άφησε χθες 15 Μαϊου ο Δημήτρης Χατζής, μουσικός και ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Music Machine.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς καρά τη διάρκεια του live που έδινε με την μπάντα του One Nation Underground, στην τελευταία βραδιά του αφιερώματος για τον Νικόλα Άσιμο στο Ρομάντσο.

Όπως αναφέρει ο ντράμερ Μάνος Νεόφυτος, ο Δημήτρης Χατζής ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία την ώρα που έπαιζε μόλις άφησε την κιθάρα του, κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Αμέσως επικράτησε πανικός στο χώρο και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε μισή ώρα αργότερα σύμφωνα με μαρτυρίες. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν επί τόπου, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο Δημήτρη Χατζή.

Αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Χατζής για πάνω από 35 χρόνια διατηρούσε το ιστορικό κατάστημα δίσκων «Music Machine» στην οδό Διδότου 16, στο Κολωνάκι. Το δισκοπωλείο βρισκόταν πάντα στις λίστες με τα πιο αυθεντικά της πόλης και είχε μεγάλη ειδίκευση σε όλα τα είδη της ροκ, τζαζ, λάτιν και μπλουζ, ενώ το κατώφλι του είχαν περάσει ο Έρικ Μπάρντον και η Lady Gaga όταν βρέθηκαν στην Αθήνα για τις συναυλίες τους.