Το εμβληματικό διώροφο λεωφορείο των Spice Girls το οποίο γνωρίσαμε μέσα από την ταινία του 1997 «Spice World» είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Οι πιστοί φαν του γυναικείου συγκροτήματος των 90s, σπεύσατε για την κράτησή σας καθώς το Spice Βus, που είναι βαμμένο στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, διατίθεται για μια διανυκτέρευση στις 14 και 15 Ιουνίου.

Το λεωφορείο βρίσκεται στο Wembley Park στο Λονδίνο και έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση καθώς ήταν για πολύ καιρό εγκαταλελειμμένος. Πλέον ο χώρος αποπνέει την ποπ αισθητική των 90s και είναι εξοπλισμένος με ροζ καθίσματα κινηματογράφου, vintage αναμνηστικά από τη δεκαετία του '90 και ανανεωμένο εσωτερικό. Επίσης, στο καθιστικό, απέναντι ακριβώς από την τεράστια τηλεόραση LCD, δεσπόζει μια φωτεινή neon επιγραφή, κατάλληλη για το background των selfie φωτογραφιών που θα ανεβάσετε στο Instagram.

Επίσης, στον επάνω όροφο βρίσκεται η «κρεβατοκάμαρα» η οποία είναι εξοπλισμένη με ένα διπλό κρεβάτι, έναν καναπέ που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα ένα άτομο και ένα εντυπωσιακό χαλί που τραβάει τα βλέμματα.

Όσοι επιθυμούν να περάσουν μια νύχτα στο διώροφο λεωφορείο των Spice Girls θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 126 δολαρίων αλλά και να τηρήσουν ορισμένους κανόνες.

Συγκεκριμένα στο Spice Βus δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια αλλά ούτε και το κάπνισμα, επιβάλλεται 90s ντύσιμο όπως και selfie φωτογραφία από τη θέση του οδηγού.

Οικοδέσποινα του λεωφορείου είναι η Σούζαν Γκόντλεϊ, μια πιστή φαν των Spice Girls, η οποία όπως δηλώνει στο βίντεο που ακολουθεί είναι ενθουσιασμένη που το λεωφορείο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό με την υποστήριξη της Airbnb, ενώ η ίδια ανυπομονεί να γνωρίσει κι άλλους θαυμαστές του γυναικείου συγκροτήματος μέσω αυτής της εμπειρίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις παροχές του Spice Bus και να κάνετε την κράτησή σας.