Οι Spice Girls συνεχίζουν να απογοητεύουν τους θαυμαστές τους επί σκηνής, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό του κοινού για το μεγάλο reunion του δημοφιλούς γκρουπ.
Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Δουβλίνο την περασμένη Παρασκευή, ήρθε η σειρά όσων βρέθηκαν στη συναυλία των Spice Girls στο Κάρντιφ, να εκφράσουν τα παράπονα και την απογοήτευσή τους.

Από όσα αναφέρει στα social media μερίδα του κοινού, φαίνεται ότι και στη δεύτερη συναυλία της περιοδείας του γκρουπ, τίποτα δεν βελτιώθηκε στα τεχνικά προβλήματα του ήχου, παρά τις διαβεβαιώσεις της Mel B ότι ο ήχος θα είναι πολύ καλύτερος.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη συναυλία των Spice Girls στο Δουβλίνο εξελίχθηκε σε φιάσκο με χιλιάδες φαν να γιουχάρουν το γκρουπ καθώς δεν μπορούσαν να ακούσουν σχεδόν τίποτα λόγων των μεγάλων ηχητικών προβλημάτων.

Τα προβλήματα δυστυχώς παρέμειναν, όχι όμως και οι φαν, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που έφυγαν προτού τελειώσει η συναυλία, εκφράζοντας αργότερα την οργισμένη τους αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας φαν του συγκροτήματος, κάνοντας λογο παίγνιο με το τραγούδι των Spice Girls έγραψε στο Twitter «Αυτό που πραγματικά θέλουμ είναι τα λεφτά μας πίσω. Η reunion περιοδεία των Spice Girls είναι μια καταστροφή. Ο ήχος είναι πολύ φτωχός».

Κάποιος άλλος απαίτησε να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη, ένω ένας άλλος θαυμαστής των Spice Girls εξέφρασε την απογόητευσή του για τα χρήματα που ξόδεψε ώστε να πάει να τις δει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν ήταν όλα τα σχόλια αρνητικά, καθώς μερικοί χαρακτήρισαν τη συναυλία των Spice Girls καταπληκτική.

Η περιοδεία των Spice Girls συνεχίζεται με επόμενο σταθμό το Μάντσεστερ και μένει να δούμε αν ξεπεραστούν τελικά ποτέ τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναικεία παρέα στον ήχο της.